Skip links

Aanmelden

Uw financiën in handen van een professionele bewindvoerdermeedenkende budgetcoachbetrouwbare curator

Graag gaan we verder met u in gesprek om uw financiële situatie in kaart te brengen. Vul a.u.b. hieronder uw gegevens in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U ontvangt een bevestiging van uw aanmelding per e-mail.

  Wie wilt u aanmelden?

  Waar kunnen wij u bij helpen?


  annegien

  Kan ik u ergens bij helpen?

  Wilt u meer weten over onze diensten, of wilt u zich aanmelden, neem dan gerust contact met ons op.

  Neem contact op
  Wij staan voor u klaar

  Een vrijblijvend gesprek?

  In een vrijblijvend aanmeld gesprek bespreken wij uw huidige situatie en wat u wilt bereiken. Op basis hiervan kijken wij samen met u wat de mogelijkheden zijn.

  Aanmelden voor bewindvoering

  Veelgestelde vragen over Bewindvoering

  Bewindvoering is een voorziening die bedoeld is voor mensen die door hun lichamelijke en/of geestelijke situatie problemen hebben met hun financiële administratie en daarbij behorende verantwoordelijkheden.

  Kosten van bewind zijn wettelijk vastgesteld. Onder het kopje “tarieven” op de website staan de actuele bewindvoeringskosten.

  Dit is mogelijk als daar een grondige reden voor is. Als deze er is kan er een verzoek worden ingediend bij de kantonrechter.

  Dit is helemaal afhankelijk van uw situatie. Bewindvoering wordt voor onbepaalde tijd uitgesproken en eventueel opgeheven als er sprake is van een financieel stabiele situatie. Voor het laten opheffen van bewind kunt u contact opnemen met de rechtbank.

  Dit is volledig afhankelijk van hoe dit afgesproken is. Dit gebeurt allemaal in overleg met de bewindvoerder.

  Nee. Een bewindvoerder is niet verantwoordelijk voor uw schulden. Wel helpt de bewindvoerder met het oplossen van de schulden.

  Een rechter beslist hierover. Wanneer u wilt stoppen met bewindvoering, kunt u in gesprek met uw bewindvoerder. Zo kan het ingediend worden bij de rechter. De rechter beslist dan op basis van uw financiële status en wat er ten opzichte van de eerste situatie en nu is veranderd of de bewindvoering gestopt mag worden.

  Dit hangt onder andere af van uw inkomen en uitgaven. Bewindvoering is geen schuldsanering. Zodra de inkomsten hoger zijn dan de uitgaven kunnen er schulden afbetaald worden. Als de inkomsten lager zijn dan de uitgaven lukt dit niet.

  Niet gevonden wat u zocht?

  Wilt u meer weten over onze andere diensten, neem dan gerust contact met ons op of ga naar de diensten:

  Budgetbeheer
  Curatele
  Mentorschap