Skip links

Diensten

Meer over ons bedrijfonze oorsprongwie we zijn

Ons team bij Van den Bosse Bewindvoeringen bestaat uit enthousiaste en gepassioneerde  medewerkers. Wij bieden financiële hulpverlening die gericht is op het verhelpen en voorkomen van schulden. Door persoonlijke aandacht en laagdrempelige communicatie bouwen we samen met onze klanten aan een toekomst met financiële stabiliteit.

Iedere klant bevindt zich in een unieke situatie. Daarom bieden wij de volgende diensten:

Bewindvoering

Zodra de kantonrechter het bewind heeft uitgesproken over de goederen van de klant, gaan wij aan de slag met het bewind. Ons team is nauw betrokken bij de levenssituatie van de klant. Wij zorgen dat de inkomsten en uitgaven goed beheerd worden en we leggen contact met diverse instanties. Denk hierbij aan gemeenten, schuldeisers, deurwaarders en organisaties op het gebied van maatschappelijk werk.

Budgetbeheer

Bij budgetbeheer zijn we gericht op het voorkomen van schulden. Wij beheren de betaalrekening van de klant aan de hand van een vooraf opgesteld budgetplan. In dit plan wordt vastgelegd hoe rekeningen betaald worden en wat periodiek aan leefgeld wordt gereserveerd.

Mentorschap

We bieden bescherming op persoonlijk vlak voor klanten die dit, als gevolg van hun geestelijke of lichamelijke toestand, nodig hebben. Wij behartigen de belangen van de klant en nemen samen beslissingen over de persoonlijke verzorging, verpleging, behandeling en begeleiding.

Curatele

Bij curatele nemen wij beslissingen over de geldzaken van onze klant. Dit doen wij omdat hij of zij (tijdelijk) niet in staat is om dit zelf te doen. De klant wordt volledig vertegenwoordigd voor zowel persoonlijke als financiële zaken.

Wij staan voor u klaar

Een vrijblijvend gesprek?

In een vrijblijvend aanmeld gesprek bespreken wij uw huidige situatie en wat u wilt bereiken. Op basis hiervan kijken wij samen met u wat de mogelijkheden zijn.

Aanmelden