Matthias Jacobse

Matthias Jacobse

Financiële stagiair bij van den Bosse Bewindvoeringen

Hé (mede)studenten,

Ik ben Matthias en doe een financiële opleiding. Ik moest voor school (net als jullie nu) een stage plek zoeken. Ik ging eerst kijken bij allerlei verschillende soorten bedrijven, maar er was geen plek of ik vond het toch niks. Uiteindelijk kwam ik uit bij een bewindvoeringskantoor, ik wist in eerste instantie niet eens wat het was. Maar ik dacht ik bel ze gewoon op, ik heb immers een plek nodig... Zo gezegd zo gedaan, maar er was geen plek/mogelijkheid...  Ze vertelde mij wel dan ik het eens moest proberen bij van den Bosse, ik dacht bij mijzelf: He, die eigenaar ken ik, dus ik belde op.

En ja hoor hartstikke leuk ik mocht op gesprek komen. Dus ik naar van den Bosse toe, op mijn fietsje pfff.

En na een prettig en niet al te lang gesprek vertrok ik met een glimlach op mijn gezicht, ik mocht komen, yes! Eén maal mijn eerste dag op kantoor, had ik mijzelf verdiept in bewindvoering, dit was heel interessant. Allemaal gezellige mensen en collega’s die er voor je zijn. Wees niet bang om te vragen, daar heb ik ook van geprofiteerd. Het afwisselende werk en de verantwoording die je krijgt geeft wel een kick.

Nog wel een puntje: geef aan je vrienden kring even aan dat er een kans is dat je wat deftiger gaat spreken inzake de berichten die je ontvangt en verstuurd. Ik zelf ben nu in mijn afrond periode van deze super toffe en geweldig leerzame stage (duur van 10 weken), ik zie terug op een leuke tijd en een tijd waar ik met een goed gevoel op kan terug kijken.

Met een geweldig vriendelijke groet,

Matthias Jacobse