Skip links

Contactinformatie

Stuur een WhatsApp bericht

085-0190141

Klanten: maandag t/m donderdag (10:00 – 12:00)
Instanties: maandag t/m vrijdag (09:00 – 12:00 en 13:00 – 17:00)

info@vandenbossebewindvoeringen.nl

Postbus 14, 4330 AA Middelburg

Wij zijn ook actief op , LinkedIn en YouTube.

Stuur een berichtje

Stuur ons een bericht via het contactformulier en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug.

  Oriëntatie en vestigingen

  Van den Bosse Bewindvoeringen is actief in diverse provincies en heeft regionaal georiënteerde vestigingen in Zuid-Holland, Zeeland en Gelderland/Noord-Brabant.

  Al onze vestigingen hebben hetzelfde postadres en zijn via hetzelfde telefoonnummer en hetzelfde e-mailadres te bereiken.

  Locatie Zeeland

  Kantoor Zeeland

  Locatie Zuid-Holland

  Kantoor Zuid-Holland

  Schermafbeelding 2022-04-11 142340

  Kantoor Gelderland/Noord-Brabant

  Veelgestelde vragen

  Bewindvoering is een voorziening die bedoeld is voor mensen die door hun lichamelijke en/of geestelijke situatie problemen hebben met hun financiële administratie en daarbij behorende verantwoordelijkheden.

  Kosten van bewind zijn wettelijk vastgesteld. Onder het kopje “tarieven” op de website staan de actuele bewindvoeringskosten.

  Dit is mogelijk als daar een grondige reden voor is. Als deze er is kan er een verzoek worden ingediend bij de kantonrechter.

  Dit is helemaal afhankelijk van uw situatie. Bewindvoering wordt voor onbepaalde tijd uitgesproken en eventueel opgeheven als er sprake is van een financieel stabiele situatie. Voor het laten opheffen van bewind kunt u contact opnemen met de rechtbank.

  Dit is volledig afhankelijk van hoe dit afgesproken is. Dit gebeurt allemaal in overleg met de bewindvoerder.

  Nee. Een bewindvoerder is niet verantwoordelijk voor uw schulden. Wel helpt de bewindvoerder met het oplossen van de schulden.

  Een rechter beslist hierover. Wanneer u wilt stoppen met bewindvoering, kunt u in gesprek met uw bewindvoerder. Zo kan het ingediend worden bij de rechter. De rechter beslist dan op basis van uw financiële status en wat er ten opzichte van de eerste situatie en nu is veranderd of de bewindvoering gestopt mag worden.

  Dit hangt onder andere af van uw inkomen en uitgaven. Bewindvoering is geen schuldsanering. Zodra de inkomsten hoger zijn dan de uitgaven kunnen er schulden afbetaald worden. Als de inkomsten lager zijn dan de uitgaven lukt dit niet.